The Game Master AI

OVERVIEW

PE MOMENT REGANDIM ACEASTA CAMERA.

O echipa de cercetători cibernetici reușesc să creeze cel mai avansat AI (Inteligenta Artificiala) de până acum. Inițial AI-ul a fost creat pentru a da jocurilor un plus de distracție/dificultate și interacțiune. Având numele de cod “Game Master” reușea să surprindă și să îngreuneze jocurile create.
Dezvoltatorii însă au observat că, robotul lor a devenit mult mai mult decât și-au dorit. Viteza de învățare a crescut exponențial și încet au pierdut controlul asupra lui.

Totul a devenit un coșmar. Superior oricărui ființe vii, acesta a luat controlul asupra locației în care a fost instalat și în loc sa ajute la crearea de jocuri noi pentru club, a creat el un joc pentru amuzamentul său propriu. Având control asupra întregii clădiri, a transformat toata clădirea într-un mare joc.
AI-ul pune la încercare pe toți cei care încercă să îl confrunte. Există o cameră unde testează curajoșii, însă, este și singurul loc în care el este vulnerabil, și unde există posibilitatea de a prelua controlul asupra lui. Este un joc pe viata și pe moarte, puteți să iesiți doar într-un singur mod din camera de teste: Stăpânindu-l pe Game Master!

Pret:
120 RON pe grup
(pentru 3-6 persoane)

 

DIFICULTATE

Medie

DURATA

60 minute

NUMAR PERSOANE

3-6 participanți

RATA DE EVADARE

28%

BEST TIME

47:13

Inline
Inline