Mystery in the red room – 18plus

VIDEO
OVERVIEW

Pe stradă zace un corp de femeie. Aproximativ 25 de ani, drăguță. În jurul ei e pustiu, doar lumina slab pâlpâitoare se vede în noapte. Din clădirea de unde putea să cadă fata, apare o persoană, trece pe lângă cadavru și cu pași rapizi merge mai departe.

Se oprește peste 2 străzi, ia telefonul și sună.

– Alo Michael? Sunt Cristian Crey. Am probleme cu o fată care s-a aruncat de pe geam din camera roșie.
…..
Am înteles, OK, ma duc la poliție, trag cât se poate de mult de timp. Trimite-ți echipa! Multumesc!

Misiune și adevăr:
Sună telefonul. E avocatul.
Va dau o misiune importanta. D-nul Crey are probleme. O fata a fost cu el in apartament si s-a aruncat de la geamul din camera. Trebuie sa mergeti la locatie si sa faceti curat. Incepeti cu calculatorul lui, o sa gasiti filmarea cu ce s-a intamplat de fapt acolo. Christian spune ca s-au certat, el a parasit camera si fata s-a aruncat dupa ce el a iesit. Aflati ce s-a intamplat acolo si daca e necesar, sa distrugeti dovezile. Crey mai spune ca intr-un sertar o sa gasiti un carnetel cu informatii importante, care nu trebuie sa cada pe mana politiei; veti gasi tot in camera poze cu femei cu care a fost in camera, femei importante in viata publica; veti gasi si droguri intr-o locatie, dar nu mi-a spus exact unde. Politia nu trebuie sa gaseasca nimic incriminator asupra lui Crey. Atentie, pot trage de timp maxim 1 ora, sper sa rezolvati in acest timp – politia nu trebuie sa vada ca voi ati fost acolo, deci nu lasati semne vizibile in camera. Ah, inca ceva: Calculatorul e parolat, cutia cu poze e de asemenea parolata si multe alte jocuri din camera au coduri secrete care o sa va ajute in camera. Daca cumva va blocati, ma sunati si gasim o solutie. Aveti numarul meu in telefon. Succes – ma astept sa reusiti. Si nu uitati sa va setati ceasul pe 1 ora. Sa nu va gaseasca politia ca va aresteaza

Dacă ești curios ce s-a întâmplat în cameră, dacă a fost suicidere sau crimă, acceptă provocarea și hai cu prietenii la joc. Dacă vrei să aflii dacă au folosit în cameră stâlpul infamiei sau crucea Sfântului Andrei, hai să descoperi acest joc.

Preț:
130 RON pe grup – inclus un cadou surpriză
(pentru 2-4 persoane)
(exclusiv pentru persoane peste 18 ani)

REZERVA PRIN TELEFON 0265311600 sau 0722309147

PS: Mulțumim magazinului online „Sexshop erotic24.ro” pentru produsele oferite realizării acestei camere.
PS2: În cameră sunt obiecte sexuale, dar nu implică nici o activitate de acest gen pentru rezolvarea enigmei.

 

DIFICULTATE

Medium

DURATA

60 minute

NUMAR PERSOANE

2-4 participanți

RATA DE EVADARE

35%

Inline
Inline